مدل های متنوعی از لباس بچه گانه ,لباس مردانه,لباس زنانه,لباس دخترانه,شامل : لباس مجلسی،لباس عروس,لباس شب،دامن،شلوار,تاپ،لباس خوا

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

طبقه بندی

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo





Powered by WebGozar



نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-09:00 ب.ظ

آموزش بافت گل با قلاب بافی,گالری مدل لباس شیك پوشان

بانوکده

طریقه آموزش قلاب بافی گل بصورت جز به جز,برای دیدن بقیه آموزش به ادامه مطلب رجوع کنید


ادامه مطلب


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آموزش بافتنی 
نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-08:56 ب.ظ

بافت شال زنانه, گالری مدل لباس شیك پوشان

بانوکده

برای آموزش بافت یک شال زیبا به ادامه مراجعه کنید


ادامه مطلب


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آموزش بافتنی 
نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-08:54 ب.ظ

دوخت مانتو کوتاه سه دکمه

بانوکده

 

مشاهده الگو و آموزش کامل در ادامه مطلب


ادامه مطلب


داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آموزش بافتنی 
نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-11:24 ق.ظ

آموزش تهیه زولبیا ی خانگی

1267_634788114032460156_l

مواد لازم برای شربت:

شکر                   ۲فنجان
آب                      یک فنجان
گلاب                   ۲ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده    یک قاشق مرباخوری
آبلیمو                 یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه شربت:
آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.

مواد لازم برای تهیه زولبیا:

نشاسته                     ۲۰۰ گرم
ماست                       ۱۸۰ گرم
آرد                            ۲۰ گرم
زعفران حل شده          یک قاشق سوپخوری
روغن جامد                 یک قاشق چایخوری
جوش شیرین              یک دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                  یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم.

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از۱۵- ۱۰ دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

منبع :http://cookerchef.blogfa.com-گرد آوری- گروه اینترنتی بانو آنلاین




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی 
نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-11:23 ق.ظ

آموزش تهیه تیرامیسو؛ دسر ایتالیایی( با تخم مرغ)

Tiramisu-Cake

تیرامیسو در اصل یک دسر ایتالیایی است، ولی در حال حاضر یک دسر بین‌المللی محسوب شده و در تمام دنیا سرو می‌شود.

مواد لازم:

نان لطیفه (لیدی فینگر): ۳۵- ۲۵ عدد

پنیر خامه‌ای بی‌نمک (ماسکارپونه): ۴۰۰ گرم

پودر قند: ۶ قاشق سوپخوری

خامه شیرین شده: ۳۰۰ گرم

images2

حلول قهوه: یک پیمانه

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ: ۴ عدد

شکلات رنده شده: ۵۰ گرم

بادام پرک تست شده: به میزان لازم برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با پودر قند و وانیل مخلوط کنید و به کمک همزن برقی با روش بن‌ماری (حرارت غیرمستقیم) ۱۵ دقیقه بزنید تا کاملاً لیمویی و کشدار شود.

محلول قهوه را که شامل یک پیمانه آب جوش و ۳ قاشق سوپخوری نسکافه است به این ترتیب آماده کنید که آب جوش را با نسکافه مخلوط کنید و اجازه دهید محلول سرد شود.

خامه شیرین شده را نیز با همزن جداگانه بزنید تا کاملاً فرم بگیرد و سفت شود.

پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا یکدست و صاف شود. سپس مخلوط زرده تخم مرغ، پودر قند و وانیل را بیفزایید و در نهایت، خامه فرم گرفته را نیز بریزید.

یک ظرف مناسب بلوری انتخاب کنید و کف ظرف را با نان‌های لطیفه که آغشته به محلول قهوه است بپوشانید. نان های لطیفه را به این ترتیب آماده کنید که آنها را از یک طرف با محلول قهوه مرطوب نمایید.

دور تا دور ظرف را هم مقداری شکلات رنده شده بریزید و سپس از مایه فوق که آماده کرده‌اید مقداری روی نان‌ها بریزید و دوباره روی مایه پنیر را با نان لطیفه آغشته به محلول قهوه بچینید و مقداری شکلات رنده شده دور تا دور ظرف بریزید. این عمل را دوباره تکرار کنید تا مواد پنیری تمام شود.

در آخر، روی تیرامیسو مقداری شکلات رنده شده و بادام پرک و تست شده بریزید.

لازم است این دسر، حتماً یک شب در یخچال بماند تا کاملاً سفت شود.

تیرامیسو انواع گوناگونی دارد و بعضی از تیرامیسوها بدون تخم مرغ تهیه می‌شوند. همچنین در برخی هم از زرده استفاده می‌شود هم از سفیده تخم‌مرغ و برخی فقط با سفیده تهیه می‌شود.

در برخی موارد به جای نان لطیفه، از بیسکویت لیدی فینگر استفاده می‌شود. در تهیه این دسر، در ایران بیسکویت لیدی فینگر به نام نان لطیفه معروف است.
منبع:همشهری – گرد آوری- گروه اینترنتی بانو آنلاین




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-11:21 ق.ظ

آموزش تهیه کیک پنیر اسفنجی

3lomech0klk0jj68mzu-300x225

مواد لازم

  • نصف فنجان کره
  • دو فنجان خرده کراکر سبوس دار ( حدود ۲۲ عدد )
  • مواد روی خمیر :
  • یک بسته کوچک پودر ژله لیمویی
  • یک فنجان آب جوش
  • یک فنجان شکر
  • صد گرم پنیر خامه ای
  • یک قوطی آناناس خرد شده ( بدون آب )
  • دو فنجان شیر تغلیظ شده سرد
  • آب نصف لیمو

دستور آماده سازی

کره را آب کرده و خرده‌های کراکر را به آن اضافه کنید . نصف فنجان از مخلوط را کنار گذاشته و بقیه را کف یک قالب کیک ریخته و آن را فشرده کنید . ژلاتین را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا سرد شود . در ظرفی دیگر شکر و پنیر خامه ای را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا به شکل خامه درآید . شیر و سپس آب لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سفت شود . ژله و مخلوط پنیر را با هم مخلوط کنید . آناناس را نیز به آن اضافه کرده و مخلوط بدست آمده را روی خمیر سرد شده بریزید و نصف فنجان از خمیر کنار گذاشته شده را روی آن بریزید . در صورت تمایل می توانید روی آن مغزهای خوراکی دلخواه بریزید . آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود .

111932_330-300x265

 

 

دستور تهیه:چیزکیک خامه ای با سس تمشک این دستور کاملا رژیمی و مناسب برای بیماران دیابتی، بیماران چربی خون و کلیه افرادی که رژیم های لاغری و کم کالری دارند میباشد.

مواد لازم:

بیسکویت دایجستیو پودر شده ۱ فنجان

کره رژیمی آب شده ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۳ عدد(زرده و سفیده جدا شود)

سفیده تخم مرغ ۱ عدد

جوش شیرین یک و یک چهارم قاشق چای خوری

شکر رژیمی سه چهارم فنجان

پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چرب ۴ فنجان

پوست رنده شده لیموترش یک و یک دوم قاشق چای خوری

پودر وانیل ۲ قاشق چای خوری

مربای تمشک بدون قند ۲ قاشق غذاخوری

تمشک تازه ۱ فنجان

 

طرز تهیه:

۱-فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۲ درجه سانتیگراد قرار دهید تا آرام آرام گرم شود.

۲-بیسکویت دایجستیو پودر شده را با کره رژیمی آب شده ترکیب کنید و کف قالب کمربندی پخش کنید و سپس به مدت ۷ دقیقه درون فر قرار دهید.

۳-سفیده تخم مرغ و جوش شیرین را درون ظرفی بزرگ با همزن برقی و با سرعت بالا آنقدر بزنید که حالتی پفکی به خود بگیرد.به تدریج ۶ قاشق شکر رژیمی را به مواد اضافه کنید.پس از اتمام این مرحله مواد باید خود را به خوبی بگیرد.

۴-شکر رژیمی باقیمانده را درون ظرف بزرگ دیگری بریزید سپس زرده های تخم مرغ، پنیر خامه ای کم چرب (پنیر فیلادلفیا)، پوست رنده لیموترش و عصاره وانیل را به مواد اضافه کنید و آنقدر مواد را بزنید تا کاملا به خورد هم بروند.

۵-در این مرحله مخلوط پنیر خامه ای (فیلادلفیا) کم چرب و سفیده های تخم مرغ را درهم بیامیزید.سپس مواد را روی کیکی که در ابتدا تهیه کرده اید پخش کنید.

۶-مجددا کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون کیک قرار دهید.زمانی که وسط کیک شروع به تکان خوردن کرد وقت خارج کردن آن از فر است.کیک را از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.

زمانی که کیک شما در فر در حال آماده شدن است سراغ مربای تمشک بدون قند بروید و آن را درون ظرفی کوچک قرار دهید و روی شعله متوسط حرارت دهید.(این عمل را همراه با همزدن مدام انجام دهید.)

ظرف حاوی مربای تمشک بدون قند را از روی اجاق بردارید و عمل همزدن را همچنان ادامه دهید تا مواد علاوه بر خنک شدن شکل شربتی غلیظ به خود بگیرد (حدود ۵ دقیقه).

دیواره خارجی قالب را جدا کنید.شربت غلیظ تمشک را کاملا روی چیز کیک بریزید و تمشک های تازه را روی آن قرار دهید.

زمانی که کیک آماده سروشدن شد، آن را برش دهید و نوش جان فرمایید.

منبع: ویکی پدیا- بانو آنلاین




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-11:20 ق.ظ

آموزش کیک ماست

318458_462511000438686_395655153_n-300x143

مواد لازم:آرد :۵/۲لیوانتخم مرغ:  ۴عددشکر:  ۱و۴/۱لیوان
ماست ۴/۳لیوانروغن مایع:  ۴/۳لیوانبکینگ پودر: قاشق مرباخوریپودرهل : ۱قاشق سوپخوری

زعفران مقداری

طرز تهیه:

۱.تخم مرغها در ظرفی می شکنیم و خوب با دور تند همزن میزنیم(به مدت ۴تا۵دقیقه) بعد به آن روغن+شکر رو اضافه میکنیم و دوباره با دور تند همزن به مدت ۲تا۳دقیقه میزنیم.

۲.حالا در ظرف دیگری ماست+بکینگ پودر+هل+زعفران رو با هم مخلوط میکنیم بعد به مایه کیک اضافه میکنیم.

۳.و در آخر بعد از اینکه مواد با هم خوب مخلوط شدند آرد را کم کم اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم تا مایه کیک یکدست بشه.

۴.حالا قالب مورد نظررا  اول با یه مقدار روغن خوب با قلم مو خوب چرب میکنیم تمام قسمتهارا بعد آرد پاشیکرده و آردهای اضافی اش را  می گیریم تا کیک به قالب نچسبد .بعد از مایه کیک م ریزیم.

۵.می گذاریم توی فر طبقه وسط با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱ساعت.(البته در اینجا لازم به  توضیح است که حرارت در گازهای مختلف با هم فرق می کند و همینطور بستگی به سایز قالبتان دارد شاید بیشتر یا کمتر از این زمان ببرد.بعد از اینکه بوی کیک درآمد مرتب سر بزنید)*

نکته:

۱.حتما قبل از شروع کار فر رو روشن میکنیم تا گرم بشود.*

۲.حتما آرد را الک کنید ۲ تا ۳ با بهتر است که الک کنید  .*

۳.موقع ریختن آردتوی لیوان حتما از قاشق استفاده کنید و اصلا با قاشق روی آرد فشار ندهید تا آرد بیشتری توی لیوان جا بگیرد.*

۴.برای تهیه انواع کیک حتما از آرد سفید و بدون سبوس استفاده کنید.*

۵.برای اینکه از پخت کامل کیک مطمئن با شید  چنگال یا خلال دندان را داخل کیک فرو  کنید اگر از مواد کیک چیزی به کیک نچسبد و تمیز بیرون بیاید کیک آماده ست.*

۶.مایه کیک باید ۳/۱قالب مورد نظرتان پر کنه.*

۷.قالبهای پیرکس حرارت بیشتری به مایه درون کیک میدهد و زمان پخت هم کوتاهتر می شود ولی در قالبهای الومینیومی برعکسه.*

۸.حتما مایه کیک رو بعد از اینکه آماده کردیم باید در قالب بریزیم و در فر بگذاریم تا پف کیک نخوابد.*

منبع: کد بانو




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نویسنده :admin
تاریخ:شنبه 21 دی 1392-11:13 ق.ظ

آموزش پخت کوکی خانگی, آموزش شیرینی پزی

418929_405569669509339_578374691_n-300x300

مواد لازم :
شکر: ۱٫۵ پیمانه
روغن :۱٫۵ پیمانه
آرد: ۳ پیمانه

بکینگ پودر ; قاشق مرباخوری سرپر
نمک :۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ ۲: عدد
کنجد یا گردو یا کشمش به دلخوا
هطرز تهیه:
ابتدا شکر را با روغن به وسیله همزن برقی می زنیم تا سفید شود سپس تخم مرغ و بکینگ پودر و نمک و کنجد را مخلوط میکنیم سپس آرد را افزوده ورز می دهیم تا به دست نچسبد اگر چسبید مقداری آب یا شیر و آرد اضافه می کنیم تا از حالت چسبندگی درآید. نیم ساعت به خمیر استراحت میدهیم سپس فر را با ۱۸۰ درجه گرم میکنیم سینی فر را چرب کرده از خمیر به اندازه گلوله های کوچک بر میداریم و در کف دست شکل می دهیم بعد از آن که در سینی فر چیدیم با نوک چاقو روی کوکی ها شکل می اندازیم. مدت پخت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه میباشد.
منبع: سفره ایرانی – دستور خانم راد : کد بانو



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 

نوع مطلب : آموزش شیرینی پزی 



  • تعداد صفحات :5
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic